0 Items € 0,00 Cart

You have no items in your shopping cart.

 

 

Privacybeleid

 reekschoene.com respecteert de privacy van bezoekers van de website. Het volgende beleid beschrijft hoe wij verzamelen, te beschermen en te gebruiken informatie die wij ontvangen van bezoekers van de website.

REEKSCHOENE.COM is verantwoordelijk voor deze privacy policy. Houd er rekening mee, dat wanneer u een subsites die toegankelijk zijn via REEKSCHOENE.COM te voeren, kunnen zij verschillende privacybeleid die specifiek zijn voor deze gebieden. Wij raden u aan het privacybeleid van elke REEKSCHOENE.COM site te lezen.

 

Welke informatie verzamelen wij?

- We verzamelen informatie van u wanneer u zich registreert op de site, een bestelling plaatst, reageren op een enquête of communicatie, zoals e-mail, of deelnemen aan een andere site functie.

- Bij het bestellen of registreren, kunnen wij u vragen om uw naam, geboortedatum, e-mailadres, postadres, telefoonnummer overdag, credit card informatie of andere informatie. U mag echter wel, bezoek onze site anoniem of te kopen zonder te registreren.

- We hebben ook informatie over de gift ontvangers te verzamelen, zodat we de gave aankoop kan vervullen. De informatie die wij verzamelen over gift ontvangers wordt niet gebruikt voor marketingdoeleinden.

- Net als veel andere websites gebruiken wij "cookies" om uw ervaring te verbeteren en het verzamelen van informatie over bezoekers en bezoeken aan onze websites. Raadpleeg de "Hebben we gebruik maken van 'cookies'?" sectie hieronder voor meer informatie over cookies en hoe we ze gebruiken.

- We hebben ook ontvangen en click-stream data en andere informatie over bezoeken aan onze websites die kunnen worden gecombineerd met persoonlijke gegevens die u hebt verstrekt te slaan. Deze informatie wordt gebruikt voor het analyseren en verbeteren van de website te verbeteren. Voor meer informatie zie de "Gebruiken we 'cookies'?" hieronder.

 

Hoe kunnen we uw gegevens gebruiken?
We kunnen de informatie die wij van u gebruiken wanneer u zich registreert, producten kopen, meedoen aan een wedstrijd of promotie, reageert op een enquête of marketing communicatie, surfen op de website, of gebruik maken van bepaalde andere delen van de site op de volgende manieren:

- Om uw site te verbeteren en om ons in staat om het type van de inhoud en het productaanbod waarin u het meest geïnteresseerd te leveren.

- Om ons in staat stellen betere service die u bij het beantwoorden van uw klantenservice verzoeken.

- Om snel uw transacties te verwerken.

- Om een wedstrijd, promotie, enquête of andere site-functie te beheren.

- Als je hebt aangemeld voor Styledrops e-mail ontvangen, kunnen we u periodiek e-mails versturen vanuit Styledrops.

 

Hoe beschermen wij bezoekersgegevens?

Wij implementeren een verscheidenheid aan veiligheidsmaatregelen om de veiligheid van uw persoonlijke gegevens te waarborgen. Uw persoonlijke gegevens worden opgeslagen op beveiligde netwerken en is alleen toegankelijk voor een beperkt aantal personen die speciale toegangsrechten tot dergelijke systemen, en zijn verplicht om de informatie vertrouwelijk te houden. Wanneer u een bestelling plaatst of uw persoonlijke gegevens, bieden wij het gebruik van een beveiligde server. Alle gevoelige / credit u verstrekte informatie wordt verzonden via Secure Socket Layer (SSL) technologie en vervolgens gecodeerd in onze databases alleen toegankelijk is, zoals hierboven vermeld.

 

Hebben we onthullen de informatie die we verzamelen aan derden?

Wij verkopen, verhandelen of anderszins uw persoonlijk identificeerbare informatie over te dragen aan derden, tenzij wij u vooraf, behalve zoals hieronder beschreven. De term "derden" omvat niet STYLEDROPS.com. volledig in handen bedrijven. Het maakt ook niet de website hosting partners en andere partijen die ons helpen bij de exploitatie van onze website, zakendoen Styledrops's, of onderhoud u, zolang deze partijen overeenkomen om deze informatie geheim te houden. Wij kunnen ook uw informatie vrijgeven als wij geloven dat vrijgave geschikt is om te voldoen aan de wet, onze site beleid af te dwingen, of bij ons of de rechten, eigendom of de veiligheid van anderen te beschermen.

 

Hebben we "cookies" gebruiken?

Ja. Cookies zijn kleine bestanden die een site of haar service provider transfers naar de harde schijf van uw computer via uw webbrowser (als je het toelaat) dat de systemen van de site of de dienstverlener in staat stelt om uw browser en vastleggen herkennen en onthouden van bepaalde informatie. Zo maken wij gebruik van cookies om ons te helpen herinneren en verwerken van de items in uw winkelwagen. Ze worden ook gebruikt om ons te helpen te begrijpen uw voorkeuren op basis van eerdere of de huidige activiteiten op de site, die ons in staat stelt om u te voorzien van betere dienstverlening. We maken ook gebruik van cookies om ons te helpen geaggregeerde gegevens over verkeer op de site en de site interactie samen te stellen, zodat we betere site ervaringen en hulpmiddelen in de toekomst kan bieden.

 

Links van derden

In een poging om u te voorzien met een verhoogde waarde, kunnen we onder andere links van derden op onze site. Deze gekoppelde sites hebben aparte en onafhankelijke privacybeleid. Wij hebben dan ook niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor de inhoud en activiteiten van deze gelinkte sites. Toch proberen we de integriteit van onze site te beschermen en zijn blij met elke feedback over deze gelinkte sites (met inbegrip van, indien een specifieke link niet werkt).

 

Wijzigingen in ons beleid

Alle wijzigingen die we kunnen leveren aan onze privacy policy in de toekomst zal worden geplaatst op deze pagina en, in voorkomend geval, per e-mail aan u gemeld. Controleer dus regelmatig voor alle updates en wijzigingen te zien in ons privacybeleid en hoe ze invloed hebben op je.

Jou rechten
De Wet bescherming persoonsgegevens (de "Wet") heeft diverse bepalingen die ervoor zorgen dat iedere persoon die toegang heeft tot uw persoonlijke gegevens moeten voldoen aan strikte regels.

De wet voorziet in de volgende principes, die we volgen ten alle tijden:

- Wij zullen uw gegevens eerlijk en rechtmatig te verwerken.

- Wij zullen uw gegevens uitsluitend voor welbepaalde en wettige doeleinden te verkrijgen, en zal deze niet gebruiken voor andere doeleinden.

- Wij zullen ervoor zorgen dat de persoonlijke gegevens die toereikend, ter zake dienend en niet bovenmatig zijn in verhouding tot het doel waarvoor het wordt gehouden is.

- Wij zullen ervoor zorgen dat de persoonsgegevens moeten nauwkeurig zijn en zo nodig worden bijgewerkt.

- Wij zullen ervoor zorgen dat persoonsgegevens niet langer worden bewaard dan voor dat doel noodzakelijk is.

- Wij zullen ervoor zorgen dat persoonsgegevens in overeenstemming met uw rechten op grond van de wet moeten worden verwerkt.

Wij zullen passende technische en organisatorische maatregelen nemen om persoonsgegevens te beschermen tegen vernietiging, schade of verlies.

- Wij zullen uw persoonlijke gegevens buiten de Europese Economische Ruimte, tenzij dat land of gebied zorgt voor een passend beschermingsniveau.