0 Items € 0,00 Cart

You have no items in your shopping cart.

 

 

Ruilen & Retourneren

Wij willen dat u volledig tevreden bent met uw aankoop

Gelieve het zo spoedig mogelijk na ontvangst en aarzel dan niet accessoires openen voordat het controleren van het belangrijkste product (en) voor de grootte. Waar kousen deel uitmaken van een kostuum, outfit of lingerie instellen dan doe dan niet open kousen totdat u zeker weet dat u van plan om het item te houden dat ze deel uitmaken van. Indien, om welke reden dan ook, je bent niet helemaal tevreden bent met uw aankoop dan zullen wij graag ruilen of retourneren onder deze terugkeerbeleid. Gratis 30 dagen terugkeert. Terug iets om welke reden tot een jaar nadat je hem kocht. Wij zullen u een vervanging of een volledige terugbetaling.

 

Hoe kan ik een item terug te keren in het Nederland

1. Vul het retourformulier en druk een antwoordnummer label..

2. Verpak uw terugkeer veilig. Omvatten zoveel originele verpakking mogelijk.

3. Neem het mee naar het postkantoor en vraag om een certificaat van de terbeschikkingstelling.

4. Uw rendement zal worden verwerkt en een vervanging of een terugbetaling zullen worden uitgegeven.

 

Retourbeleid

Neem contact met ons op als u wilt een artikel ruilen voor een andere maat of kleur en wij zullen blij zijn om een vervangend product te houden voor u. 

Alle items moeten worden teruggestuurd in perfecte en ongedragen staat - met labels nog in dezelfde staat om kleding en schoenendozen bijgevoegd als ze werden ontvangen. 

Geretourneerde artikelen blijven de verantwoordelijkheid van de klant, totdat door ons ontvangen - raden wij u, voor uw eigen veiligheid, dat u een bezorgservice die u verzekert voor de volledige waarde van de goederen en biedt ook een bewijs van levering te gebruiken. 

Zorg ervoor dat u alle informatie die we nodig hebben om uw terugkeer die onder meer verwerken omsluiten - uw naam, adres, order referentienummer, de reden voor de terugkeer en de gevraagde vervangend product.

 

Recht op Annuleren

U hebt een wettelijk recht om uw bestelling te annuleren op grond van de Consumer Contracts (Informatie, Annulering en toeslagen) Regulations 2013. Zie onze Recht op pagina voor alle details Annuleren.

 

Het Beleid Voor Terugbetaling

Voor de gehele bestelling terugkeer aanvragen of annuleringen ontvangen binnen 14 dagen na de dag na de levering van de bestelling zullen wij uw betaling, inclusief de verpakking en verzendkosten (behalve voor de extra kosten die voortvloeien als je een soort van levering anders dan de minst dure koos terugbetalen type standaard levering door ons aangeboden). De koper is verantwoordelijk voor de kosten voor het terugsturen van de bestelling items.

Voor deelbestelling terugkeer verzoeken binnen 14 dagen na de dag ontvangen na levering zullen we de orderpositie vergoeden. Verpakkings- en verzendkosten worden niet terugbetaald. De koper is verantwoordelijk voor de kosten voor het terugsturen van de bestelling items.

 

Procedure

Wilt u een bestelling te annuleren op grond van de Consumer Contracts (Informatie, Annulering en toeslagen) Regulations 2013. Klik hier voor meer informatie.

Om een terugkeer verzoek via deze website in te dienen, dan kunt u zich aanmelden bij uw account, ga naar 'Voltooid Orders', klikt u op 'Terug Artikelen' naast de desbetreffende bestelling, vul het formulier in en klik op 'Submit Return Request'. Als alternatief kunt u contact met ons op via telefoon of e-mail met uw ordernummer, wat je zou willen terugkeren en waarom u wenst te retourneren.

U ontvangt dan een email met uw Return Request ID plus instructies over hoe u de items terug te keren naar ons.

Wij zullen met u eens om ofwel terugbetaling, vervangen of ruilen het item op basis van beschikbaarheid.

Please post de terugkeer items terug naar ons zonder onnodige vertraging en in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop u uw terugkeer aanvraag te communiceren. Wij raden u aan om een opgenomen of track en trace post methode die voldoende dekking biedt voor de waarde geplaatst.

Na ontvangst van het pakket, zullen we bepalen of het item is aanvaardbaar voor terugkeer in overeenstemming met ons beleid.

Zodra wij u geretourneerde goederen hebben ontvangen sturen wij u een e-mail een bevestiging en uw terugbetaling zal binnen 7 dagen worden verwerkt.

Restitutie zal worden terugbetaald via dezelfde wijze van betaling als u hebt gebruikt voor de initiële transactie. Het kan een paar extra werkdagen duren voordat de bank- en credit card systeem om de fondsen terug te crediteren op uw credit card of bankrekening zodra wij hebben verwerkt u terugbetalen.

Als het item is niet aanvaardbaar dan zullen we het terug naar u met een verklaring van de redenen voor zijn terugkeer.